Vilka är vi?

Erikssons Buss är ett familjeföretag i Älvdalens kommun som tidigare hette Samuelssons Busstrafik.

Företaget togs över av Anders Eriksson i slutet på 60 talet, han bildade sedan ett aktiebolag i början på 80 talet tillsammans med sina barn, Anders B Erikssons Busstrafik AB.
Idag är det Anders barnbarn Stefan och Daniel som driver verksamheten.

Antal anställda 28st           
Antal fordon 18
Omsättning 30 miljoner
​​​​​​​
Vi kör linjetrafik, färdtjänst, sjukresor och beställningstrafik. Vi erbjuder resor efter våra kunders specifika önskemål och vill ge dessa bästa möjliga upplevelse av sin resa.

Vi är ISO certifierade i standard ISO 45001, 14001 och 9001 för att bli ännu bättre i vårt arbets, kvalité och miljöarbete.

Kanske är du en naturmänniska som söker lugnet i vildmarken?​​​​​
Då kan Älvdalen vara kommunen för dig, med vidsträckta skogar och stora möjligheter till friluftsliv såsom jakt, fiske, 
skidåkning mm

Just nu söker vi bussförare till Idre

Bussförare

Är du vår nästa kollega som gillar livet bakom ratten?
Nu söker vi bussförare till vår depå i  Idre.

Vem är du?

Att arbeta som bussförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under merparten av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider. För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer: - D-körkort - YKB - Svenska i tal och skrift - gärna några års erfarenhet som bussförare.
Hos oss får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.


Dina arbetsuppgifter kommer att vara

Att köra buss i trafik enligt gällande linjenät, förarschema, turer och tidtabell Att ge förstklassig service till resenärerna Ett trevligt bemötande baserat på respekt, lyhördhet och empati Att svara på frågor, ge korrekt och tydlig information till kunden Att sälja biljetter och busskort Att rapportera behov av reparationer och service till fordonsansvarig/verkstad, viss rangeringsarbete samt i förekommande fall även utföra beställningstrafik.

OM TJÄNSTERNA

Tjänsterna avser del- eller heltidsanställning enligt tjänstgöringsschema. Lön enligt kollektivavtal

Krav på utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

YKB och D-körkort Lugn och säker körstil God svenska Övriga språkkunskaper är meriterande Serviceinriktad Ansvarsfull Punktlig Stresstålig Lojal och delar företagets värderingar

Stämmer beskrivningen in på dig och är du intresserad?

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Ken Järn på telefon 070-2777950 eller via e-post ken@erikssonsbuss.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Trafikchef Daniel Andersson på 070-2347395 eller via e-post daniel@erikssonsbuss.se

Rekrytering görs löpande